Nieuws uit Deinze

‘Energiefit’ zonder veel moeite? Laat je inspireren!

Wist je dat je door het toepassen van een aantal eenvoudige energietips al snel een paar honderden euro’s per jaar kan besparen? Zonder veel moeite en zonder grote investeringen. Wil je weten hoe? Schrijf je dan in voor de ‘Energiefit-avond’ op 16 december in Deinze en laat je door ons inspireren. 

Test je kennis en win mooie prijzen met De Grote Verkeersquiz

Zin om het verkeersgevecht aan te gaan? En meteen je kennis over de wegcode een beetje op te frissen? Neem de handschoen dan op en quiz mee op www.degroteverkeersquiz.be! Quizzen kan van 20 oktober tot 30 november 2014. Wie minstens 14 op 20 haalt, maakt al kans op een prijs! De hoofdprijs is een reischeque van 1000 euro!

Stad Deinze, “gemeente met een hart”

Stad Deinze zet samen met het Rode Kruis-Vlaanderen de zoektocht in naar meer bloedgevers. Opzet is om het aantal nieuwe donoren te verdubbelen en op die manier wordt Stad Deinze één van de “gemeenten met een hart”. In oktober vinden nog enkele bloedinzamelingen plaats.

Boodschappen aan huis geleverd

Ouderen en minder mobiele personen hebben het vaak moeilijk om zelf hun boodschappen te doen. Daarom heeft de dienst sociale zaken het project ‘Boodschappen aan huis geleverd’ uitgewerkt. Met dit project leveren Deinse handelaars aan huis bij ouderen en minder mobiele personen. Het aanbod van de deelnemende handelaars werd gebundeld in een brochure.

anaXis NV