Nieuws uit Deinze

Infoavond site Oostkouter

De stad beoogt voor de wijk Oostkouter een duurzame en innovatieve ontwikkeling. Tijdens de infoavond op woensdag 27 mei werden de eerste concepten toegelicht.  Bekijk hier de presentatie.

Tuttenboomdag op 31 mei

Op zondag 31 mei van 14 tot 18 u. organiseert JCI Deinze & Leiestreek in het Kaandelpark te Deinze de tweede editie van "De Tuttenboomdag". Op deze “Tuttenboomdag” kan je terecht met je vragen over het “tutteren” en krijg je professioneel advies. Kinderen tussen 2,5 en 4 jaar kunnen hun tut in de boom ophangen.

Herinrichting kruispunt Tweebruggenlaan - Stadionlaan vanaf 26 mei

Op dinsdag 26 mei 2015 start het Agentschap Wegen en Verkeer met de herinrichting van het kruispunt op Tweebruggenlaan (N35) en de Stadionlaan (N466a) in Deinze. Het kruispunt krijgt een bypass en een nieuw wegdek. De werken duren tot het bouwverlof (midden juli). Slecht weer kan de timing wijzigen.

Infomoment over het mobiliteitsplan op 3 juni

Vorig jaar nodigde stad Deinze in juni iedereen uit op twee druk bijgewoonde participatiemomenten om van ideeën te wisselen over mobiliteit in Deinze. Ondertussen werden knelpunten in kaart gebracht, telgegevens geanalyseerd en scenario's uitgewerkt. We nodigen jullie graag uit op woensdag 3 juni 2015 om 20 u. in de Brielpoort voor een infomoment met een stand van zaken over het mobiliteitsplan.

Infomomenten voor kandidaat-kinderbegeleiders

De stedelijke dienst kinderbegeleiders legt een wervingsreserve aan van kinderbegeleiders voor zowel gezins- als groepsopvang binnen regio Deinze. Interesse in de selectieprocedure? Schrijf je dan in voor een van de infomomenten op 26 mei of 23 juni om 18 u. in Brielpunt (Mouterijdreef 22). Je komt er meer te weten over de jobinhoud en de regelgeving.

anaXis NV