Nieuws uit Deinze

Vacature administratief bediende dienstenchequeonderneming Padeo

De dienstenchequeonderneming Padeo is op zoek naar een administratief Bediende M/V (19 uren/week). Solliciteren kan uiterlijk op 1 oktober 2014. Indiensttreding is voorzien midden december 2014.

Week van de Mobiliteit in Deinze

Tijdens de Week van de Mobiliteit van 16 september tot en met 22 september staat er heel wat op het programma, waaronder Strapdag, Autovrije Zondag, Car Free Day voor het stads- en OCMW-personeel, Mobibattles en een teken/knutselwedstrijd voor de Deinse scholen.

Woonuitbreidingsgebied Astene

De komende maanden wordt een masterplan opgemaakt voor de ontwikkeling van het woonuitbreidingsgebied in Astene tussen de Pontstraat, de spoorweg en de Beekstraat. Op dinsdag 9 september vond er hierover een inspraakavond plaats. De presentatie kan je hier downloaden

Azaleaverkoop ten voordele van Kom op tegen Kanker

Stad Deinze verkoopt in samenwerking met KVLV Petegem ruim 400 azaleaplantjes ten voordele van Kom op tegen Kanker. Een plantje kost € 6, het eerste verkoopmoment vindt plaats op de woensdagmarkt van 17 september 2014 van 9 tot 12 uur.

Deinze FairTradeGemeente: medewerkers gezocht

Op 11 oktober 2013 behaalde Deinze de titel van FairTradeGemeente. Een Trekkersgroep, bestaande uit sympathiserende vrijwilligers, organiseert verschillende acties in onze stad om Fair Trade in de kijker te zetten. Zo is er op 5 oktober een fairtrade ontbijt. Om Fair Trade blijvend onder de aandacht te brengen en zo ook onze titel van Fairtradegemeente te behouden, zijn we nog op zoek naar vrijwilligers.

Enquête naar arbeidskrachten door FOD economie

De FOD economie organiseert sedert 1 januari 1999 een doorlopende enquête naar arbeidskrachten. Enkele huishoudens uit Deinze werden toevallig uit het rijksregister gekozen en zullen door één van hun enquêteurs bezocht worden. Deze bekijkt de werksituatie van elk lid van de gekozen huishoudens. Men is verplicht deel te nemen aan deze enquête.

anaXis NV