Nieuws uit Deinze

Openingsuren stadsdiensten november

De stadsdiensten zijn gesloten op zaterdag 1 november, maandag 10 november, dinsdag 11 november en zaterdag 15 november. 
De bibliotheek is tijdens de herfstvakantie bijkomend geopend van 10 tot 12 u. Op maandag 10, dinsdag 11 en zaterdag 15 november is de bibliotheek gesloten. 
Het recyclagepark is gesloten op zaterdag 1 november, dinsdag 11 november en zaterdag 15 november. 
Zwembad Palaestra is gesloten op zaterdag 1 november en dinsdag 11 november.

Verkoop Huis Van Thuyne

De Gemeenteraad heeft in zitting dd. 23 oktober jl. besloten over te gaan tot de procedure ”verkoop onder voorwaarden” van haar eigendom Huis Van Thuyne, gelegen Markt 96. Op deze eigendom wil de Stad, in samenwerking met een private partner, een kwalitatief en duurzaam project realiseren binnen een stedelijke context. Indiening kandidatuurstelling: 12 december 2014 (ten laatste om 12.00u) bij het Stadsbestuur Deinze, t.a.v. College van Burgemeester en Schepenen, Markt 21 te 9800 Deinze.

‘Energiefit’ zonder veel moeite? Laat je inspireren!

Wist je dat je door het toepassen van een aantal eenvoudige energietips al snel een paar honderden euro’s per jaar kan besparen? Zonder veel moeite en zonder grote investeringen. Wil je weten hoe? Schrijf je dan in voor de ‘Energiefit-avond’ op 16 december in Deinze en laat je door ons inspireren. 

Test je kennis en win mooie prijzen met De Grote Verkeersquiz

Zin om het verkeersgevecht aan te gaan? En meteen je kennis over de wegcode een beetje op te frissen? Neem de handschoen dan op en quiz mee op www.degroteverkeersquiz.be! Quizzen kan van 20 oktober tot 30 november 2014. Wie minstens 14 op 20 haalt, maakt al kans op een prijs! De hoofdprijs is een reischeque van 1000 euro!

anaXis NV