Nieuws uit Deinze

Fototentoonstelling "Deinze… Vroeger en nu"

Wandel mee in de gratis fototentoonstelling over ons Deinze van de jaren 1945 tot 2000. Een wandeling van de Kouter naar de Statie. Doorheen kermissen en processies, festiviteiten en plezier. Langs Markt en Tolpoort, mijmerend en genietend… De 180 foto’s zijn te bezichtigen tijdens de kermisperiode, van 23 juli tot 3 augustus.

Verslagen participatieavonden mobiliteitsplan

Stad Deinze werkt samen met studiebureau Vectris aan de opmaak van een nieuw mobiliteitsplan. Op maandag 16 en woensdag 18 juni 2014 werd iedereen uitgenodigd in buurtcentrum De Rekkelinge om van ideeën te wisselen. De verslagen van de discussiegroepen, het videoverslag van Martin De Baerdemaeker en het resultaat van de 'visual harvesting' kan je bekijken op de website.

Sluitingsdagen stadsdiensten juli - augustus

De administratieve stadsdiensten en bibliotheek zijn gesloten op maandag 21 juli (Nationale Feestdag), woensdag 23 juli (jaarmarkt) en vrijdag 15 augustus (Onze-Lieve-Vrouw-Hemelvaart). Het recyclagepark is gesloten op vrijdag 15 augustus. Zwembad Palaestra is gesloten op woensdag 23 juli en vrijdag 15 augustus.

anaXis NV