Nieuws uit Deinze

Inspraakavond woonuitbreidingsgebied Astene

De komende maanden wordt een masterplan opgemaakt voor de ontwikkeling van het woonuitbreidingsgebied in Astene tussen de Pontstraat, de spoorweg en de Beekstraat.  
Er is een inspraakmoment gepland op dinsdag 9 september om 19 uur in de parochiezaal Ter Leie, Nieuwstraat 24. 

Stad Deinze werft aan

Stad Deinze werft aan: een administratief medewerker financiën en een projectmedewerker informatica. De kandidaturen voor de functie van administratief medewerker financiën moeten uiterlijk op vrijdag 12 september 2014 ingediend worden. Voor de functie van projectmedewerker informatica kan je solliciteren tot vrijdag 3 oktober 2014. 

De 11 km van Deinze

Deinze wordt op zondag 7 september de gezelligste loopstad van Vlaanderen.  Het hele gezin kan meelopen en kiezen voor 11 km, 5 km of een kids run van 1 km. De olympische gedachte telt: deelnemen is belangrijker dan winnen.

Sluitingsdagen stadsdiensten juli - augustus

De administratieve stadsdiensten en bibliotheek zijn gesloten op maandag 21 juli (Nationale Feestdag), woensdag 23 juli (jaarmarkt), vrijdag 15 augustus (Onze-Lieve-Vrouw-Hemelvaart) en vrijdag 29 augustus. Het recyclagepark is gesloten op vrijdag 15 augustus. Zwembad Palaestra is gesloten op woensdag 23 juli en vrijdag 15 augustus.

anaXis NV