Nieuws uit Deinze

De dienst toerisme/ V.V.V. Leiestreek verhuizen op 9 mei

De dienst toerisme en het secretariaat van V.V.V. Leiestreek, momenteel gevestigd in het Albert Saveryspand (E. Clausplein 4), verhuizen op maandag 9 mei naar dienstencentrum Leiespiegel, Brielstraat 2. Het kantoor is die dag gesloten. Vanaf dinsdag 10 mei kan je terecht in het gloednieuwe regionale infokantoor. Het e-mailadres (toerisme@deinze.be), de website (www.langsdeleie.be), het telefoonnummer (09 380 46 01) en de openingsuren blijven gelijk.

Sluitingsdagen stadsdiensten mei 2016

De stadsdiensten zijn gesloten op donderdag 5 (Onze-Lieve-Heer-Hemelvaart), vrijdag 6, zaterdag 7 en maandag 16 mei (pinkstermaandag).

Gezocht: onthaalouders

De stedelijke dienst kinderbegeleiders legt een wervingsreserve voor kinderbegeleiders aan voor zowel gezins- als groepsopvang in regio Deinze. Heb je interesse? Schrijf je in voor een van de infomomenten op 10 mei, 7 juni, 13 september, 11 oktober, 8 november en 6 december (telkens om 18 u.).

Sluit je huis of bedrijf aan op de zon!

Tot 23 mei kan je als inwoner van Oost-Vlaanderen gratis en vrijblijvend inschrijven voor de groepsaankoop zonnepanelen van de Provincie Oost-Vlaanderen. Neem deel, bespaar op je energiekosten en draag je steentje bij aan een klimaatgezond Oost-Vlaanderen.

anaXis NV